摘要:4A0-100: Alcatel-Lucent Scalable IP Networks
Alcatel-Lucent Certifications 4A0-100考試題庫由TestPassPort資深IT認證講師和Alcatel-Lucent Certifications產品專家結合PROMETRIC或VUE的真實4A0-100考試環境最新原題傾心打造。
題庫覆蓋了當前最新的真實考題,並且全部附有正確答案,我們承諾題庫對Alcatel-Lucent Certifications 4A0-100(Alcatel-Lucent Scalable IP Networks)考試原題完整覆蓋。4A0-100題庫助您輕鬆通過認證考試,一次不過全額退款。
1.Click the Exhibit Button below
An Ethernet Local Area Network (LAN) consists of the components shown in the diagram below:
How many broadcast and collision domains are on this LAN?
A.9 broadcast domains, 3 collision domains
B.3 broadcast domains, 3 collision domains
C.3 broadcast domains, 9 collision domains
D.1 broadcast domains, 9 collision domains
Answer: c
2. Which two 7750SR Service Router physical access methods are used to perform Out of Band (OOB)
management? (Choose two.)
A.console port
B.management Ethernet port
C.access ports
D.network ports
Answer: ab
3. Given a network address of 116.14.0.0, which of the following is a valid host address when using the subnet
mask 255.255.255.240?
A.116.14.17.16
B.116.14.17.31
C.116.14.17.192
D.116.14.17.189
Answer: d
4. A distance vector routing protocol uses which metric to choose the preferred route to a destination?
A.bandwidth
B.precedence
C.hop count
D.cost
Answer: c
5. In what OSPF area type will one see Type 7 LSAs.
A.Not So Stubby Area (NSSA)
B.Stub Area
C.Backbone Area
D.Normal Area
Answer: a
6. What is the network layer responsible for?
A.Providing the physical address to the packet.
B.Determining the path to the remote host.
C.Providing reliable communications from host to host.
D.Formatting the PDU.
Answer: b
7. Which of the following are basic router functions ? Choose two.
A.Perform a Layer 2 header lookup
B.Broadcast a Layer 2 packet to all the interfaces.
C.IP header examination.
D.Determine the best path to the destination.
Answer: cd
8. What is store/forward method of switching frames?
A.The switch merely looks at the source mac address before switching
B.The switch looks at the source and destination mac address before switching.
C.The switch looks at the IP header information before switching
D.The switch receives the whole frame before switching.
Answer: d
9. Which of the following are data rates defined for Ethernet operation over copper and fiber optic cabling?
(Choose three.)
A.1 Mbps
B.10 Mbps
C.1000 Mbps
D.10,000 Mbps
Answer: bcd
10. The Media Access Control (MAC) sub-layer is responsible for which two functions? (Choose two.)
A.directly interface with the transport layer
B.link integrity testing
C.physical addressing
D.data transmission synchronization
Answer: cd