摘要:4A0-101: Alcatel-Lucent Interior Routing Protocols and High Availability
Alcatel-Lucent Certifications 4A0-101考試題庫由TestPassPort資深IT認證講師和Alcatel-Lucent Certifications產品專家結合PROMETRIC或VUE的真實4A0-101考試環境最新原題傾心打造。
題庫覆蓋了當前最新的真實考題,並且全部附有正確答案,我們承諾題庫對Alcatel-Lucent Certifications 4A0-101(Alcatel-Lucent Interior Routing Protocols and High Availability)考試原題完整覆蓋。4A0-101題庫助您輕鬆通過認證考試,一次不過全額退款。
1. How many databases does a Link State routing protocol use?
A. One
B. Two
C. Three
D. Four
Answer: C
2. In an IP datagram, which field identifies the receiving application
A. The protocol field of the transport layer header
B. The port field of the transport layer header
C. The protocol field of the network layer header
D. The port field of the network layer address
Answer: B
3. A static route is created using the command "static-route 0.0.0.0/0 next-hop 3.3.3.1". What command could be used to test the static route on an Alcatel-Lucent 7750 SR?
A. ping static 3.3.3.1
B. ping static 0.0.0.0/0
C. ping 3.3.3.1
D. ping 0.0.0.0
Answer: C
4. A static route is created using the command "static-route 2.3.4.0/24 next-hop 1.2.3.4". What is the correct traceroute command to test this static route on an Alcatel-Lucent 7750 SR?
A. traceroute 2.3.4.1
B. traceroute 2.3.4.0/24 next-hop 1.2.3.4
C. traceroute next-hop 1.2.3.4
D. traceroute does not work on the Alcatel-Lucent 7750 SR
Answer: A
5. Which one of the commands below will create a static route to network 2.3.4.0/24 on the Alcatel-Lucent 7750 SR router?
A. static route 2.3.4.0 255.255.255.0 next hop 3.4.5.6
B. static-route next-hop 3.4.5.6 2.3.4.0/24
C. static route 2.3.4.0/24 next hop 3.4.5.6
D. static-route 2.3.4.0/24 next-hop 3.4.5.6
Answer: D
6. A default route for a client is also known as the:
A. Default path
B. Default gateway
C. Gateway path
D. Proxy ARP
Answer: B
7. What is the default preference value for a static route in the Alcatel-Lucent 7750 SR router?
A. 0
B. 5
C. 10
D. 15
Answer: B
8. What command could be used to verify proper configuration of a static route in an Alcatel-Lucent 7750 SR router?
A. show route-table
B. show router routing-table
C. show router route-table
D. show static
Answer: C
9. What address is used when RIPv2 uses multicast to send its updates?
A. 224.0.0.5
B. 224.0.0.6
C. 224.0.0.9
D. 224.0.0.10
E. RIPv2 does not have support for multicast
Answer: C
10. What is the metric and maximum routable value for RIP?
A. Hop count and 16
B. Hop count and 15
C. Link cost and 15
D. Link cost and 16
Answer: B
11. What modes of authentication are supported for RIPv2 on the Alcatel-Lucent 7750 SR?
A. RIPv2 supports basic and MD5 authentication only.
B. RIPv2 supports password and MD5 authentication only.
C. RIPv2 does not support authentication, password and MD5 authentication.
D. RIPv2 does not support authentication.
Answer: C
12. Which of the following is NOT a characteristic of RIPv1?:
A. 30 second network updates
B. Classless routing
C. Broadcast advertisement
D. Poison Reverse
Answer: B