4A0-103: Alcatel-Lucent Multiprotocol Label Switching

摘要:4A0-103: Alcatel-Lucent Multiprotocol Label Switching

Alcatel-Lucent Certifications 4A0-103考試題庫由TestPassPort資深IT認證講師和Alcatel-Lucent Certifications產品專家結合PROMETRIC或VUE的真實4A0-103考試環境最新原題傾心打造。

題庫覆蓋了當前最新的真實考題,並且全部附有正確答案,我們承諾題庫對Alcatel-Lucent Certifications 4A0-103(Alcatel-Lucent Multiprotocol Label Switching)考試原題完整覆蓋。4A0-103題庫助您輕鬆通過認證考試,一次不過全額退款。

1. Which factor is a primary cause of IPhyper-aggregation?
A. IP routing protocols donot always select the best route to a destination
B. IP routingprotocols always select multiple routes toa destination
C. IP routingprotocols donot make use all available network attributes to select a path
D. Improper network design results in limited network path redundancy
Answer: C

2. Inspecting the MPLS header in the received packet and exchanging it for a new MPLS header is the function of which device?
A. iLER
B. LER
C. LSR
D. PE E. eLER
Answer: C

3. Choose the answer that best completes the following statement. The device at the beginning of an LSPisreferred to as the ____ while the device at the end of an LSP is referred to as the ____.
A. PE, P
B. LER, LSR
C. LSR, LER
D. iLER, eLER
E. eLER, iLER
F. P, PE
Answer: D

4. Which of the following statements are true regarding the roles of devices in an MPLS domain? Choose2answers.
A. An LER is located internal to the provider domain and switches labeled packets
B. An LSR is located internal to the provider domain and switches labeled packets
C. An LSR is located at the boundary of the provider domain and may forward labeled or unlabeled packets
D. An LER is located at the boundary of the provider domain and may forward labeled or unlabeled packets
Answer: BD

5. Receiving labeled packets from the MPLS domain, removing the MPLS header and forwardingunlabeledpackets outside the MPLS domain is the function of which device? A. LER
B. LSR
C. PE
D. iLER
E. eLER
Answer: E

6. What are the functionsof the control plane in a MPLS router? Choose 2 answers.
A. Route exchange
B. Label swapping
C. MPLS neighbor establishment
D. Label signaling
E. Routing lookups
Answer: AD

7. Which of the following factors are driving the evolution of the MPLS protocol and services? Choose 2 answers.
A. Customers demand for differentiated IP services
B. MPLS usage has been mandatedby the IETF
C. Providers want toimprove service availability and reliability
D. It is an easier technologyto configure and manage than IP alone
Answer: AC

8. Which of the following statements are true? Choose all that apply.
A. Selected labels from the FIB are populated to the LIB
B. Selected labels from the LIB are populated to the LFIB
C. Selected routes from the RIB are populated to the FIB
D. Selected routes from the FIB are populated to the RIB
E. All labels from the LIB are populated to the LFIB
Answer: BC

9. What is the function of the MPLS label assigned to a packet?
A. It identifies the FEC
B. It specifies the packets header length
C. Itidentifies the origin ofthepacket
D. It specifiesthe type of data contained in the packet
Answer: A

10.What is the common usage of the MPLS EXP bits?
A. Each implementation may use them as they see fit
B. They are used tocarry the Ethertype value
C. They are used tocarry theTTLvalue
D. They are used to map QoS classification
E. They are used tocarry fragmentation flags
Answer: D