9A0-081:Adobe LiveCycle ES Application Developer Exam

摘要:9A0-081:Adobe LiveCycle ES Application Developer Exam

http://www.pass1000.com help you pass any it certifications,100% Ensure Making you Pass the IT Certification!
Successful Guide students to pass any IT certification.Provide latest Exam Topics(dumpandruns).I think we should See tutorial,but We should read this book? this is a big questions. now i find a good blog.He told us how we should learn to read the information.website is : http://www.pass1000.com Self-learning is a big problem,The need for expert guidance. http://www.itrenzheng.com
ITrenzheng(IT認證)提供專業的認證信息資料,分享最新的考試材料及內容提要,為幫助更多的人通過IT認證.技朮學習,技朮指導.IT認證資訊分享:  http://www.itrenzheng.hk/ IT認證證照考古題: http://www.mcse2008.com.cn/ Successful Guide students to pass any IT certification.Provide latest Exam Topics(dumpandruns). http://www.51-pass.com 的95折扣號可享受優惠95折購買相關考古題,真是超級便宜哎。
1.Which type of key is used by Rights Management to encrypt a document?
A.A 256 bit AES Symmetric key.
B.A 128 bit AES Symmetric key.
C.A 128 bit AES Asymmetric key.
D.The private key portion of a 1024 bit Asymmetric key pair.
Answer:B 
2.A user is listed as a document publisher in a policy set. Which task can they complete?
A.Create a policy within the policy set.
B.Apply any policy to any PDF document.
C.Apply a policy to a PDF document they have created.
D.Apply any policy from the policy set to any PDF document.
Answer:D 
3.Which two permissions does a document publisher have and a regular policy member does NOT have?
(Choose two.)
A.extract data
B.switch policy
C.delete document
D.revoke document
E.document modify
F.filling in form fields and signing
Answer:B D 
4.You are creating a policy set. At which level can you specify Visible Users and Groups?
A.group
B.domain
C.individual user
D.organizational unit
Answer:B 
5.Assuming  they  have  the  switch  policy  permission,  which  two  users  can  revoke  a  PDF  document?
(Choose two.)
A.document recipient
B.document publisher
C.document distributor
D.policy set coordinator
Answer:B D 
6.Which statement about the users specified in the Visible Users and Groups category is true?
A.They can create policies in the policy set.
B.They can be included as principals in a policy.
C.They can apply a policy from the policy set to a PDF.
D.They can open a PDF document that has been protected with a policy from the policy set.
Answer:B 
7.You want  to process  (i.e. extract data) a policy protected PDF document  that  is on a  server. Which
operation is necessary prior to processing the PDF document?
A.Revoke license
B.Remove Policy Security The safer , easier way to help you pass any IT exams.
3 / 3
C.Unlock Policy Protected PDF
D.Set Value that writes the document into a temporary variable
Answer:C 
8.With which does the workspace-theme.swf need to be directly packaged?
A.workpace-runtime.swc
B.adobe-livecycle-jboss.ear
C.adobe-workspace-client.ear
D.adobe-workspace-client.war
Answer:D 
9.You are customizing styles by using the lc.css style sheet. What  is represented by any style that is  in
lower case beginning with a dot (for example, .loginSplash)?
A.The Selector.
B.A global style.
C.A Component (Class).
D.A stylename property of a Component.
Answer:D 
10.What does the package lc.domain contain?
A.The interfaces that are used to communicate with LiveCycle ES server.
B.The classes that are used to communicate with LiveCycle ES server directly.
C.The classes that encapsulate LiveCycle ES business concepts such as tasks, endpoints, queues.
D.The interfaces that are used to expose the LiveCycle ES business concepts such as tasks, endpoint,
queues.
Answer:D