9A0-039:Adobe After Effects 6.0 Professional ACE Exam

摘要:9A0-039:Adobe After Effects 6.0 Professional ACE Exam

http://www.pass1000.com help you pass any it certifications,100% Ensure Making you Pass the IT Certification!
Successful Guide students to pass any IT certification.Provide latest Exam Topics(dumpandruns).I think we should See tutorial,but We should read this book? this is a big questions. now i find a good blog.He told us how we should learn to read the information.website is : http://www.pass1000.com Self-learning is a big problem,The need for expert guidance. http://www.itrenzheng.com
ITrenzheng(IT認證)提供專業的認證信息資料,分享最新的考試材料及內容提要,為幫助更多的人通過IT認證.技朮學習,技朮指導.IT認證資訊分享:  http://www.itrenzheng.hk/ IT認證證照考古題: http://www.mcse2008.com.cn/ Successful Guide students to pass any IT certification.Provide latest Exam Topics(dumpandruns). http://www.51-pass.com 的95折扣號可享受優惠95折購買相關考古題,真是超級便宜哎。
1. You want to create a light that can be animated along 3D axes but will still keep focus on a specific
scene location while animating.What should you do? 
A. choose Light Settings dialog > Light Type: Spot
B. choose Light Settings dialog > Light Type: Parallel 
C. choose Layer > Transform >Auto-Orient > Orient Along Path
D. choose Layer > Transform > Auto-Orient > Orient Towards Point of Interest 
Answer: D 
2. You want to move a camera along a single axis without moving the Point of Interest. What should you
do?
A. hold down the Shift key while dragging the axis 
B. hold down the Alt (Windows) or Option (Mac OS) key while dragging the axis
C. hold down the Ctrl (Windows) or Command (Mac OS) key while dragging the axis 
D. hold down the Alt (Windows) + Shift key (Windows) or Option + Shift key (Mac OS) key while dragging
the axis 
Answer: C 
3. Which statement describes how 3D layers are rendered? 
A. 3D layers render layer orientation properties first. 
B. 3D layers are rendered according to their z depth value. 
C. 3D layers are rendered according to their timeline stacking order.
D. 3D layers are rendered according to the Composition Settings > Rendering Plug-In setting. 
Answer: B 
4. Which statement about using After Effects OpenGL previewing is true?
A. Layers are limited to 2,000 by 2,000 pixels. 
B. OpenGL supports all After Effects blending modes. 
C. OpenGL previews are created by using Adaptive Resolution previewing. 
D. OpenGL previews are limited only by the amount of installed RAM on the system. 
Answer: A  The safer , easier way to help you pass any IT exams.
3 / 7
5. You have placed an effect on a 3D layer that has Continuously Rasterize enabled. The layer will NOT
show the effectwhen casting shadows. What should you do?
A. choose Layer > Pre-compose 
B. choose Layer > Preserve Transparency 
C. choose Effect > 3D Channel > Depth Matte 
D. choose Effect > 3D Channel > 3D Channel Extract 
Answer: A 
6. You want to slice an image that contains 3D channel information along its z depth values. Which 3D
Channel effect should you use? 
A. ID Matte 
B. Depth Matte 
C. Depth of Field 
D. 3D Channel Extract 
Answer: B 
7. You have selected multiple layers in a composition. What happens when you choose Animation >
Keyframe Assistant > Sequence Layers? 
A. All selected layers are moved from their original time positions. 
B. The top layer selected in the Timeline window maintains its original time position. 
C. The first layer you select in the Timeline window maintains its original time position. 
D. The bottom layer selected in the Timeline window maintains its original time position. 
Answer: C 
8. What happens to the position of layers within a composition when you resize a 320 x 240 composition
to 640 x 480? 
A. The layers do NOT move. 
B. The layers shift according to the anchor setting. 
C. The layers shift to the upper-left corner of the composition.  The safer , easier way to help you pass any IT exams.
4 / 7
D. The layers shift to the lower-right corner of the composition. 
Answer: B