摘要:9A0-042:Acrobat 7.0 Prowith Adobe LiveCycle Designer ACE Exam
http://www.pass1000.com help you pass any it certifications,100% Ensure Making you Pass the IT Certification!
Successful Guide students to pass any IT certification.Provide latest Exam Topics(dumpandruns).I think we should See tutorial,but We should read this book? this is a big questions. now i find a good blog.He told us how we should learn to read the information.website is : http://www.pass1000.com Self-learning is a big problem,The need for expert guidance. http://www.itrenzheng.com
ITrenzheng(IT認證)提供專業的認證信息資料,分享最新的考試材料及內容提要,為幫助更多的人通過IT認證.技朮學習,技朮指導.IT認證資訊分享: http://www.itrenzheng.hk/ IT認證證照考古題: http://www.mcse2008.com.cn/ Successful Guide students to pass any IT certification.Provide latest Exam Topics(dumpandruns). http://www.51-pass.com 的95折扣號可享受優惠95折購買相關考古題,真是超級便宜哎。
1. Which statement about using the Manage Security Policies dialog box is true?
A. You can view and edit your list of trusted identities.
B. You can modify the appearance of digital signatures.
C. You can create a new security policy but cannot apply one.
D. You must have a PDF document open in order to manage policies.
Answer: C
2. You are applying password security to a PDF document. Which setting prevents search engines from
accessing information such as author and keywords?
A. Encrypt all document contents
B. Enable copying of text, images, and other content
C. Enable text access for screen reader devices for the visually impaired
D. Encrypt all document contents except metadata (Acrobat 6 and later compatible)
Answer: A
3. What is the purpose of the permissions password in a PDF document?
A. It unlocks the document for viewing.
B. It sets the document so that it can be printed.
C. It ensures that the file is accessible to the visually impaired.
D. It enables a user with the password to reset the permissions in a protected file.
Answer: D
4. Your company is providing organizational security policies via an Adobe LiveCycle Policy Server.
Which should you choose to configure Acrobat to access the Adobe LiveCycle Policy Server?
A. Advanced > Security Settings
B. Advanced > Trusted Identities
C. Document > Security > Synchronize for Offline
D. Document > Security > Use APS Web Console
Answer: A The safer , easier way to help you pass any IT exams.
3 / 7
5. You want to encrypt a PDF document for a specific group of users. You do NOT set permissions for
some of the users. What happens when those users attempt to open the PDF document?
A. They will have full access.
B. They will be unable to open the document.
C. They will be able to open the document, but will be unable to print, comment or extract.
D. They will have permissions equal to the most stringent permissions set for the user list.
Answer: A
6. You are creating a form template in Adobe Designer and you want to preview how the form will look
when the form fields are populated. What should you do?
A. choose File > Publish to Repository
B. choose Window > Font and specify the font to use
C. click on the Master Pages tab, fill in the necessary information to preview it
D. choose File > Form Properties > Defaults and specify an XML data file to be used
Answer: D
7. You are creating a file in Adobe Designer upon which future form designs will be based. In which file
format should you save the document?
A. .FDF
B. .XDP
C. .PDF
D. .TDS
Answer: D
8. You are creating a form in Adobe Designer and want to ensure that the preview type is for a print form
rather than an interactive form. What should you do?
A. choose Tools > Options
B. choose File > Form Properties > Info
C. choose File > Form Properties > Defaults The safer , easier way to help you pass any IT exams.
4 / 7
D. click the Show pulldown menu and choose the prePrint option
Answer: C