摘要:9A0-043:Adobe Illustrator CS 2 ACE
1. You are repositioning palettes on your screen. You grab a palette by its tab and drag it so your cursor
touches the bottom of another palette on your screen. What happens to the palette you are dragging?
A. It replaces the existing palette.
B. It snaps back to its original position.
C. It becomes docked to the existing palette.
D. It becomes clustered with the existing palette.
Answer: C
2. Which two actions can you perform by using the Control palette? (Choose two.)
A. rotate an object
B. change the fill color of a path
C. proportionally scale an object
D. change the shear angle of a path
E. select objects with similar attributes
Answer: BC
3. Click the Exhibit button. What should you do to vertically dock one palette to another?
A. drag the Palette tab of one palette to the bottom of the other palette
B. drag the Palette tab of one palette into the Palette tab area of the other palette
C. use the Palette Options command on the Palette menu to designate the desired docked position The safer , easier way to help you pass any IT exams.
3 / 5
D. Alt-drag (Windows) or Option-drag (Mac OS) the Palette tab of one palette into the Palette tab area of
the other palette
Answer: A
4. Click the Exhibit button. In the Control palette shown in the exhibit, what is the function of the
highlighted icon?
A. groups objects
B. shows center point
C. aligns objects vertically
D. isolates selected group
Answer: D
5. Which icon should you click repeatedly to cycle through the views of a palette?
A. CHOOSE A
B. CHOOSE B
C. CHOOSE C
D. CHOOSE D
Answer: B
6. Which export format allows you to embed ICC profiles?
A. GIF
B. PNG The safer , easier way to help you pass any IT exams.
4 / 5
C. JPEG
D. Enhanced Metafile
Answer: C
7. You are saving a file to an Illustrator version earlier than 9.0. An option field within the dialog becomes
active to allow you to determine what will happen to objects _____.
A. with links
B. containing type
C. containing PDF data
D. containing transparency
Answer: D
8. You need to export an Adobe Illustrator file to a format that supports lossless compression, the display
of images on the World Wide Web, 24-bit images, and transparent backgrounds. Which format provides
these options?
A. GIF
B. PNG
C. WMF
D. JPEG
Answer: B
9. You have an Illustrator document that you need to save as a legacy Illustrator document. Which is the
oldest version that will preserve transparency?
A. Illustrator 8
B. Illustrator 9
C. Illustrator 10
D. Illustrator CS
Answer: B http://www.pass1000.com help you pass any it certifications,100% Ensure Making you Pass the IT Certification!
Successful Guide students to pass any IT certification.Provide latest Exam Topics(dumpandruns).I think we should See tutorial,but We should read this book? this is a big questions. now i find a good blog.He told us how we should learn to read the information.website is : http://www.pass1000.com Self-learning is a big problem,The need for expert guidance. http://www.itrenzheng.com
ITrenzheng(IT認證)提供專業的認證信息資料,分享最新的考試材料及內容提要,為幫助更多的人通過IT認證.技朮學習,技朮指導.IT認證資訊分享: http://www.itrenzheng.hk/ IT認證證照考古題: http://www.mcse2008.com.cn/ Successful Guide students to pass any IT certification.Provide latest Exam Topics(dumpandruns). http://www.51-pass.com 的95折扣號可享受優惠95折購買相關考古題,真是超級便宜哎。