9A0-045:Adobe InDesign CS 2 ACE Exam

摘要:9A0-045:Adobe InDesign CS 2 ACE Exam

http://www.pass1000.com help you pass any it certifications,100% Ensure Making you Pass the IT Certification!
Successful Guide students to pass any IT certification.Provide latest Exam Topics(dumpandruns).I think we should See tutorial,but We should read this book? this is a big questions. now i find a good blog.He told us how we should learn to read the information.website is : http://www.pass1000.com Self-learning is a big problem,The need for expert guidance. http://www.itrenzheng.com
ITrenzheng(IT認證)提供專業的認證信息資料,分享最新的考試材料及內容提要,為幫助更多的人通過IT認證.技朮學習,技朮指導.IT認證資訊分享:  http://www.itrenzheng.hk/ IT認證證照考古題: http://www.mcse2008.com.cn/ Successful Guide students to pass any IT certification.Provide latest Exam Topics(dumpandruns). http://www.51-pass.com 的95折扣號可享受優惠95折購買相關考古題,真是超級便宜哎。
1. You want content from an InDesign CS2 document in an InDesign CS document. What should you do? 
A. export it as an InDesign Snippet file 
B. export it to an InDesign Interchange File 
C. flatten it, and then save as a CS2 document 
D. select the content and add it to an InDesign CS2 library 
Answer: B 
2. While placing a Photoshop file in an InDesign page, you want to specify a particular layer comp to be
visible in the page. What must you choose? 
A. Layers 
B. Use Adobe Dialog 
C. Show Import Options 
D. Last Document State 
Answer: C 
3. Which is required to create a Job Definition Format (JDF) file when you are exporting your InDesign
document to Adobe PDF? 
A. Compatibility must be set to Acrobat 6 (PDF 1.5). 
B. Compatibility must be set to Acrobat 7 (PDF 1.6). 
C. Acrobat 7 Standard must be installed on your machine. 
D. Acrobat 7 Professional must be installed on your machine. 
Answer: D 
4. You have created an Illustrator file that uses multiple layers for language versions. You want to
selectively display individual language versions from the Illustrator file when it is placed in InDesign. In
which format must you save the Illustrator file? 
A. AI 
B. EPS 
C. PDF  The safer , easier way to help you pass any IT exams.
3 / 7
D. SVG 
Answer: C 
5. Which should you choose to map Microsoft Word styles to your InDesign styles? 
A. Preferences 
B. Style Options 
C. Show Import Options 
D. Load Paragraph Styles 
Answer: C 
6. You are placing a layered PSD file and want to change its active layer comp to a different layer comp
as you place the file. Which option in the Place dialog should you select to view the layer comps during
the import process? 
A. Preview 
B. Use Adobe Dialog 
C. Show Import Options 
D. Replace Selected Item 
Answer: C 
7. Which five file types can you place into an InDesign publication? (Choose five.) 
A. RTF files 
B. TIFF files 
C. EPS files 
D. FLA files 
E. Quark Xpress 4 files 
F. Adobe PageMaker 7 files 
G. Adobe Photoshop PDF files with spot colors 
H. Adobe Photoshop PSD files with spot colors 
Answer: ABCGH  The safer , easier way to help you pass any IT exams.
4 / 7
8. Which is the result of double-clicking on the name of a graphic in the Links palette? 
A. The Update Link is activated. 
B. You can rename the graphic file. 
C. You can edit the original graphic. 
D. The Link Information dialog appears. 
Answer: D