BEA SOA Adoption and Implementation Exam

  • 827
  • 0

"BEA Systems ", also known as 0B0-107 exam, is a BEA certification.
Preparing for the 0B0-107 exam? Searching 0B0-107 Test Questions, 0B0-107 Practice Exam, 0B0-107 Dumps?

With the complete collection of questions and answers, Test4actual has assembled to take you through 120 Q&A to your 0B0-107 exam preparation. In the 0B0-107 exam resources, you will cover every field and category in BEA Systems helping to ready you for your successful BEA Certification.

The BEA Systems exam is the qualifying exam available to candidates pursuing a single-exam option for the BEA Certified Network Associate BEA Systems certification. The BEA Systems (0B0-107) exam will test materials from the new Interconnection BEA Network Devices (ICND) course as well as the new Introduction to BEA Networking Technologies (INTRO) course. The exam will certify that the successful candidate has important knowledge and skills necessary to select, connect, configure, and troubleshoot the various BEA networking devices. The exam covers topics on Extending Switched Networks with VLANS, Determining IP Routes, Managing IP traffic with Access Lists, Establishing Point-to-Point connections, and Establishing Frame Relay Connections.

Test4actual 0B0-107 exam Features

Quality and Value for the 0B0-107 exam

Test4actual Practice Exams for BEA BEA Systems 0B0-107 are written to the highest standards of technical accuracy, using only certified subject matter experts and published authors for development.

100% Guarantee to Pass Your 0B0-107 exam

If you prepare for the exam using our Test4actual testing engine, we guarantee your success in the first attempt. If you do not pass the 0B0-107 exam BEA Systems Designing for BEA Internetwork Solutions) on your first attempt we will give you a FULL REFUND of your purchasing fee AND send you another same value product for free.

BEA 0B0-107 Downloadable, Printable Exams (in PDF format)

Our Exam 0B0-107 Preparation Material provides you everything you will need to take your 0B0-107 exam. The 0B0-107 exam details are researched and produced by Professional Certification Experts who are constantly using industry experience to produce precise, and logical. You may get questions from different web sites or books, but logic is the key. Our Product will help you not only pass in the first try, but also save your valuable time.

Downloadable, Interactive 0B0-107 Testing engines

We are all well aware that a major problem in the IT industry is that there is a lack of quality study materials. Our Exam Preparation Material provides you everything you will need to take a certification examination. Like actual certification exams, our Practice Tests with Explanations are in multiple-choice (MCQs)

Our BEA 0B0-107 exam will provide you with exam questions and explanations with verified answers that reflect the actual exam. These questions and answer explanations provide you with the experience of taking the actual test.

Comprehensive questions with complete details about 0B0-107 exam

0B0-107 exam questions accompanied by exhibits

Verified Answers Researched by Industry Experts and almost 100% correct

Drag and Drop questions as experienced in the Real 0B0-107 exams

0B0-107 exam questions updated on regular basis

Like actual certification exams, 0B0-107 exam preparation is in multiple-choice questions (MCQs).

Tested by many real exams before publishing

Try free 0B0-107 exam demo before you decide to buy it in Test4actual.com

Exam : BEA Systems 0B0-107
Title :
Update : Demo
BEA SOA Adoption and
Implementation Exam
http://www.test4actual.com
- 2 -
1. Titan Communications is a provider of cable TV, wireless, and wireline phone services. Its stated business
objective is to transition from a product centric to a customer centric organization. What is the primary benefit
that an SOA would provide Titan?
A. Improved business/IT alignment.
B. Improved quality of customer service
C. Consistency in behavior across customer channels
D. Agility to change processes or introduce new products quickly
Answer: A
2. Felicity Financial Services is a full service brokerage. Their primary business objective is to be the premier
provider of tailored services to leading edge investors in areas of fixed income securities, vanilla and exotic
derivatives, and whole loan investments. What is the primary benefit that an SOA would provide Felicity?
A. Improved business/IT alignment.
B. Improved quality of customer service
C. Consistency in information and behavior across channels
D. Agility to change processes or introduce new products quickly
Answer: D
3. Chasm, Inc., a clothing retailer, is executing on their SOA program. They have created a reference
architecture, roadmap, constructed common services such as single-sign on, have identified project priorities.
Some members of IT management are unaware of the SOA program, while other managers are unclear as to why
they are undertaking it. One of these managers is responsible for deploying a new system in support of new
promotions. Which of the SOA domains could most use improving (choose two)?
A. Business Process & Strategy
B. Architecture
C. Costs & Benefits
D. Building Blocks
E. Projects & Applications
F. Organization & Governance
Test4actual Information Co., Ltd.All rights reserved.
- 3 -
Answer: CF
4. Great North Travel is a multi-national travel agency implementing an SOA program. The program was
sponsored by the highest levels of both business and IT management, and is seen as a key tactic to their customer
satisfaction improvement and new product introduction strategies. A number of in-progress initiatives are using
various EAI technologies to perform integration, and there is no sharing of artifacts among these initiatives.
Furthermore, these initiatives all seem to be developing separate, and overlapping, customer data stores. Which
of the SOA domains could most use improving (choose two)?
A. Business Process & Strategy
B. Architecture
C. Costs & Benefits
D. Building Blocks
E. Projects & Applications
F. Organization & Governance
Answer: DF
5. Acme Builders, inc. has created an SOA roadmap, reference architecture and has exposed an initial handful of
data access and shared business services. The development team currently handles all requests for support,
diagnosis, and connectivity to these services through manual / ad hoc means. The number of consumers of
these services is growing. Which two service lifecycle phases are currently the most appropriate to their SOA
transformation program?
A. Monitor
B. Design
C. Expose
D. Build
E. Compose
F. Secure
Answer: AF
Test4actual Information Co., Ltd.All rights reserved.
- 4 -
6. Serendipity Securities, Inc. has two major business objectives:
1. Ensure consistent customer information and service capabilities across all product lines and all customer
channels (interactive voice response, call centre, and website)
2. Maintain business unit autonomy so new products and/or services can be introduced in a timely fashion.
What is the likelihood of achieving all the objectives through an SOA program?
A. Both objectives can be met; both agility and consistency are complementary.
B. It is unlikely the objectives can be met because agility and consistency are contradictory.
C. There is a tradeoff between agility and consistency in dealing with product information, and some compromise
must be made between the business units
D. There is a tradeoff between agility and consistency in dealing with customer information, and some
compromise must be made between the business units
Answer: D
7. Acme, Inc. is conducting an SOA transformation program. The program has been accepted by IT senior
management. The SOA steering committee has determined the appropriate priorities and complexities of
services, and how they should be harvested. The technical team has a good architectural understanding of the
design considerations and infrastructure needed to support the target services. Acme has not yet constructed or
harvested any services. What should Acme focus on next?
A. Focus on developing the initial shared services reference architecture
B. Services should be classified and categorized by their relative risk and business priority
C. A cost model should be constructed to evaluate best sequencing of services
D. Initial common services such as authentication, exception handling, and logging should be harvested and/or
constructed
Answer: D
8. FlyHigh Airlines is planning their SOA program. An initial assessment of capability has been made, but no
other planning has begun to date. What should FlyHigh focus on next?
A. Focus on developing the initial shared services reference architecture
B. Services should be classified and categorized by their relative risk and business priority
Test4actual Information Co., Ltd.All rights reserved.
- 5 -
C. A cost model should be constructed to evaluate best sequencing of services and assess the required
infrastructure investment
D. Common services such as authentication, exception handling, and logging should be constructed
Answer: A
9. Johnston Marks, a regional bank, are looking to use SOA as a way to improve their product development
processes to support their growing business. Their primary problem is in dealing with the volume and diversity of
information required in developing a product. Currently, usage feedback, marketing research information, and
industry intelligence is gathered through a variety of legacy systems, spreadsheets, desktop databases, letter mail,
and FAX. Which two goals are most appropriate for leveraging SOA in this process improvement exercise?
A. Reduce variance and ensure repeatability of the process
B. Eliminate some sources of information through services
C. Provide more consistent and managed interfaces to the various information sources
D. Enable the incorporation of newer and higher volume sources into the process
Answer: CD
10. Click the Exhibit button.
An automated business process requires human intervention only if an event occurs during its execution. What
is the term for this pattern? (See Exhibit for picture)
A. Fork/Join
B. Escalation
C. Delegation
Test4actual Information Co., Ltd.All rights reserved.
- 6 -
D. Exception Handling
Answer: B
Test4actual Information Co., Ltd.All rights reserved.

www.test4actual.com

www.test4actual.com/0B0-107.html